Σεπτέμβριος 23, 2020
Δήμος Αριστοτέλη

Σάββατο – Κυριακή 8 και 9 Σεπτεμβρίου
Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και της ΕΠΣΜΑΘ

Οι ιστορικοί Σύλλογοι του ΒΑΟ και του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρναίας, διοργανώνουν ποδηλατικούς αγώνες οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στα 90 χρόνια της ιστορίας τους.

Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν τις κατηγορίες Open (18+, 30+, 40+, 50+, 60+), καθώς και τους διασυλλογικούς αγώνες των κατηγοριών Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ το Σάββατο είναι Σιρκουί και θα λάβει χώρα στο κέντρο της Αρναίας, με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Δημαρχείου Χοροστάσι και θα περιλαμβάνει και την κατηγορία open.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή, την σκυτάλη των αγώνων αναλαμβάνει η ομάδα του ΒΑΟ με ένα αγώνα ατομικής χρονομέτρησης μήκους 10 χλμ που φέρει την ονομασία «Ανάβαση Αρναίας – Ταξιάρχη». Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από την ειδική ράμπα που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία Αρναίας (Εθνική Τράπεζα) και ο τερματισμός στον αυχένα του Χολομώντα.

Σκοπός των αγώνων είναι η διάδοση του αθλήματος της Ποδηλασίας στην Χαλκιδική, και κάθε χρόνο θα μπορεί να αποτελεί αθλητικό προορισμό για τουρίστες, αθλητές και απλούς φίλους του ποδηλάτου.

Σχετικά Άρθρα

ΑΣΕΠ: Πίνακες προσωρινών επιτυχόντων των Δήμων της Χαλκιδικής

admin

Δήλωση Υποψηφιότητας Σ. Βαλιάνου για το Δήμο Αριστοτέλη

admin

Τιμήθηκε η Αγία Βαρβάρα στο Στρατώνι

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα