Οκτώβριος 25, 2020

Τσίπρας: «Παραχωρούμε άμεσα τον χώρο για το γήπεδο που αξίζει ο ΠΑΟΚ!»

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ την παραχώρηση του στρατοπέδου στην Άνω Τούμπα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Στη βόλτα του στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ, όπου και δέχθηκε δώρο τη φανέλα με τον δικέφαλο και το όνομά του, ο Αλέξης Τσίπρας το προανήγγειλε ότι θα έχει ευχάριστα νέα για τους «ασπρόμαυρους» το βράδυ.

Όπως αναμενόταν, τα καλά νέα αφορούν το γήπεδο! Ο πρωθυπουργός το άφησε για το τέλος, όταν ξεκίνησε την αναφορά του στη Θεσσαλονίκη, για την οποία είπε ότι στο όραμά του παίζει ξεχωριστό ρόλο και την θεωρεί πραγματική πρωτεύουσα των Βαλκανίων.

«Παραχωρούμε άμεσα, με νομοθετική ρύθμιση, που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες μέρες, το χώρο του στρατοπέδου στην Άνω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών που αξίζει τόσο στην ιστορία του συλλόγου, όσο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης», είπε χαρακτηριστικά, επισημοποιώντας ουσιαστικά την παραχώρηση του χώρου για το «παλάτι» του ΠΑΟΚ!

Σχετικά Άρθρα

Δεν θα είναι υποψήφια στο Δήμο Θεσσαλονίκης η Καλυψώ Γούλα

admin

Λ. Αυγενάκης: «Για τον Δήμο Θεσσαλονίκης στηρίζουμε ξεκάθαρα τον Νίκο Ταχιάο»

admin

Ο Νότης Μαριάς, προέδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», στη ΔΕΘ

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα