Σεπτέμβριος 23, 2020

Την απόσυρση «Κλεισθένη Ι» ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου

Δήμος Πολυγύρου

Την απόσυρση του συνόλου του σχεδίου Νόμου του Υπ. Εσωτερικών «Κλεισθένης Ι» ζητά με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου. Συντασσόμενο με τις αποφάσεις των κεντρικών οργάνων των Ο.Τ.Α. το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου στη συνεδρίαση της 3ης Μαΐου 2018 επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν προωθεί καμία ουσιαστική αλλαγή στο μοντέλο λειτουργίας των Ο.Τ.Α. και δεν ανταποκρίνεται στις μεγάλες ανάγκες που έχει ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης, για να επιτελέσει το έργο του προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Ζητάει ακόμα την άμεση έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου με την κυβέρνηση από μηδενικής βάσης και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα προκειμένου να υπάρξει ένα σχέδιο νόμου που θα προωθεί πραγματικά την μεταρρύθμιση. Παράλληλα θεωρεί επιτακτική τη συμμετοχή της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης στην Επιτροπή που θα συζητήσει όλα τα ζητήματα που χρήζουν επίλυσης μέσω της επόμενης Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Σχετικά Άρθρα

Καραμπόλα στις Καλύβες Χαλκιδικής (φώτο αρχείου)

admin

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής – Ανακοίνωση σχετικά με τα προσφυγοπούλα στο Δήμο Πολυγύρου

admin

Διοργάνωση Ημερίδας για τα προγράμματα Ψηφιακό Άλμα και Ψηφιακό Βήμα στον Πολύγυρο

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα