Σεπτέμβριος 25, 2020
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Χαλαρό τετ-α-τετ με συνοδεία καφέ και αρκετού κόσμου μιας και μιλάμε για την πλατεία Αριστοτέλους, είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας το πρωί της Παρασκευής.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν σε καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -η οποία γιορτάζει σήμερα- για περίπου 40 λεπτά.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την αμέριστη στήριξη της ΝΔ στην εκ νέου υποψηφιότητά του και ευχήθηκε στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας «καλή δύναμη» για τον προεκλογικό του αγώνα. Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ.κ. Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας συζήτησαν για θέματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Όπως αναφέρει το voria.gr σε διπλανό τραπέζι κάθισαν άλλα γαλάζια στελέχη, μεταξύ αυτών ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Νίκος Ταχιάος, ο Λεωνίδας Φάκας, ο Στράτος Σιμόπουλος και ο Φάνης Παπάς. Εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία του Πάρη Μπίλλια, ο οποίος είχε εκφράσει το ενδιαφέρον για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να λάβει τη στήριξη της ΝΔ.

Σε άλλο τραπέζι ήπιαν καφέ ο Θόδωρος Καράογλου, Χρήστος Κοσκινάς και Άννα Ευθυμίου, οι οποίοι χαιρέτισαν τον κ. Μητσοτάκη. Από το τραπέζι που κάθισαν Μητσοτάκης- Τζιτζικώστας πέρασαν και ο κ. Σιμόπουλος, ο κ. Σπηλιόπουλος και αργότερα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με μέλη της παράταξης του που είπε δύο κουβέντες με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τον περιφερειάρχη.

Πηγή: voria.gr

Σχετικά Άρθρα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδησσό

admin

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε Χαλκιδική και Πιερία για κλοπές οχημάτων

admin

Παρουσίαση υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα