Οκτώβριος 20, 2019
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Χαλαρό τετ-α-τετ με συνοδεία καφέ και αρκετού κόσμου μιας και μιλάμε για την πλατεία Αριστοτέλους, είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας το πρωί της Παρασκευής.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν σε καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -η οποία γιορτάζει σήμερα- για περίπου 40 λεπτά.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την αμέριστη στήριξη της ΝΔ στην εκ νέου υποψηφιότητά του και ευχήθηκε στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας «καλή δύναμη» για τον προεκλογικό του αγώνα. Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ.κ. Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας συζήτησαν για θέματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Όπως αναφέρει το voria.gr σε διπλανό τραπέζι κάθισαν άλλα γαλάζια στελέχη, μεταξύ αυτών ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Νίκος Ταχιάος, ο Λεωνίδας Φάκας, ο Στράτος Σιμόπουλος και ο Φάνης Παπάς. Εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία του Πάρη Μπίλλια, ο οποίος είχε εκφράσει το ενδιαφέρον για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να λάβει τη στήριξη της ΝΔ.

Σε άλλο τραπέζι ήπιαν καφέ ο Θόδωρος Καράογλου, Χρήστος Κοσκινάς και Άννα Ευθυμίου, οι οποίοι χαιρέτισαν τον κ. Μητσοτάκη. Από το τραπέζι που κάθισαν Μητσοτάκης- Τζιτζικώστας πέρασαν και ο κ. Σιμόπουλος, ο κ. Σπηλιόπουλος και αργότερα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με μέλη της παράταξης του που είπε δύο κουβέντες με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τον περιφερειάρχη.

Πηγή: voria.gr

Σχετικά Άρθρα

Πόλεμος δηλώσεων Ζορπίδη – ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

admin

Υποψήφιος βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ ο Γιάννης Καραγιάννης

admin

Την επόμενη εβδομάδα η παρουσίαση των ψηφοδελτίων της παράταξης «Πράξεις»

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα