Σεπτέμβριος 22, 2020

Σ. Αβραμόπουλος: «Έχουμε καταγγελίες για τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις που δεν περιλαμβάνουν καν τον υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης»

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

«Έχουμε ήδη καταγεγραμμένες καταγγελίες για τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις, στις όποιες δεν συμπεριλαμβάνουν καν τον υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» αναφέρει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Σωτήρης Αβραμόπουλος. Ο ίδιος επισημαίνει ότι «οι δημοσκοπήσεις που διενεργούνται δεν αποτυπώνουν ούτε τις τάσεις, ούτε τις απόψεις του εκλογικού σώματος και στερούνται κάθε ηθικής και επιστημονικής βάσης», ενώ κάνει λόγο για «μεθοδευμένη προσπάθεια χειραγώγησης και ρυμούλκησης των ψηφοφόρων προς συγκεκριμένους υποψηφίους».

Με αφορμή τη συμμετοχή των 17χρονων στην εκλογική διαδικασία, τους καλεί «η πρώτη τους ψήφος να είναι κόκκινη», ενώ τονίζει ότι η νεολαία πρέπει να είναι μέσα στο παιχνίδι και όχι θεατής και υπογραμμίζει ότι «η αποχή είναι λευκή πετσέτα, ανώδυνη για το πολιτικό σύστημα».

Σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητές του για την Περιφέρεια, τις οριοθετεί στην αντιμετώπιση των μεγάλων λαϊκών προβλημάτων, τις ελλείψεις υποδομών στην Περιφέρεια και την κινητοποίηση του λαού ενάντια στη μετατροπή της Περιφέρειας σε πύλη εισόδου προς τα Βαλκάνια.

Για τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχολιάζει ότι «η πρωτιά στην απορροφητικότητα κονδυλίων από το ΕΣΠΑ […] δεν βελτιώνει την κατάσταση για τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες». Ο κ. Αβραμόπουλος διαπιστώνει ότι τα μηνύματα από τον κόσμο είναι θετικά, διαβεβαιώνει ότι σκοπός της παράταξής του είναι η συσπείρωση της λαϊκής πλειοψηφίας και διευκρινίζει ότι «μπορούν να υπάρξουν επιμέρους συγκλίσεις στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, με πιθανές πλειοψηφίες σε συγκεκριμένα μέτρα που θα σημαίνουν έστω και μια μικρή βελτίωση της ζωής των κατοίκων». Ωστόσο καθιστά σαφές πως η «Λαϊκή Συσπείρωση» «δεν θα συμμετέχει σε μετεκλογικά παζάρια μεταξύ συνδυασμών που σήμερα παριστάνουν τους μονομάχους».

 

Σχετικά Άρθρα

Ειδικές αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Κεντρική Μακεδονία

admin

Ρόλο δημοσκόπου αναλαμβάνουν υποψήφιοι για τον δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

admin

Λ. Αυγενάκης: «Για τον Δήμο Θεσσαλονίκης στηρίζουμε ξεκάθαρα τον Νίκο Ταχιάο»

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα