Αύγουστος 21, 2019

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» Νοτοπούλου-Μπελαβίλας για Θεσσαλονίκη και Πειραιά -Ψάχνουν ακόμη υποψήφιο για Αθήνα

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ διήρκησε τέσσερις και πλέον ώρες, με τις υποψηφιότητες της Κατερίνας Νοτοπούλου και του Νίκου Μπελαβίλα να «κλειδώνουν» για Θεσσαλονίκη και Πειραιά αντίστοιχα. Αν και για την κα Νοτοπούλου ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί επισήμως.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο και εκεί αναμένεται να ανάψει και επίσημα το «πράσινο φως».

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, εξαιρετική κρίνεται από το κόμμα η υποψηφιότητα  Μπελαβίλα.

Μάλιστα, έγινε λόγος για το γεγονός ότι αποτελεί ένα άφθαρτο πρόσωπο που συνιστά κατά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μια υποψηφιότητα νίκης, απέναντι σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ενώ διευκρίνιζαν πως οι διεργασίες στην κατεύθυνση δημιουργίας προγραμματικών συγκλίσεων –για τη Θεσσαλονίκη και όχι  μόνο- θα συνεχιστούν με την παράταξη Μπουτάρη, αλλά και με ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά στελέχη και στελέχη της παράταξης των Οικολόγων πράσινων.

Ο Τσίπρας ψάχνει υποψήφιο για την Αθήνα

Κατά πληροφορίες ο πρωθυπουργός για ακόμα μια φορά επέλεξε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για το δήμο της Αθήνας. Αφήνοντας, ωστόσο, να εννοηθεί ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν τα…αποκαλυπτήρια, όπως επίσης και ότι χρειάζεται να καταλήξουν σε μία καλή υποψηφιότητα.

Eρχεται συνεδρίαση της «Ανοιχτής Πόλης»

Τις επόμενες ημέρες- σε κάθε περίπτωση- θα προχωρήσουν οι διαδικασίες προκειμένου να οριστεί ο υποψήφιος που θα αναμετρηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ κατά τα πρότυπα της συνεδρίασης που έγινε στη Θεσσαλονίκη χθες, θα συνεδριάσει και εδώ η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη».

Σχετικά Άρθρα

Τσίπρας: Στην Νοτοπούλου το χρίσμα για την Θεσσαλονίκη

admin

Πατούλης σε Τσίπρα: Εγώ δεν φοβάμαι τους πολίτες – Άλλοι κρύβονται πίσω από κλούβες των ΜΑΤ

admin

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημήτρη Τσούφη για το Δήμο Νέας Προποντίδας: »Ξεκινάμε τη Νέα Πορεία για την Νέα Προποντίδα»

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα