Αύγουστος 10, 2020
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας των φορέων της Θεσσαλονίκης με θέμα τη ΔΕΘ, αύριο Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος).

Όπως τονίζεται στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα προς τους τοπικούς φορείς, «η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομική και εμπορική διοργάνωση που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη σε ετήσια βάση. Δυστυχώς, κάθε χρόνο, η διοργάνωσή της συνδυάζεται με εκτεταμένα επεισόδια και αποκλεισμούς δρόμων, που όχι μόνο δεν συμβάλλουν στην προβολή του θεσμού αλλά επιδρούν αρνητικά και στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι φορείς για την ανάπτυξη του τόπου μας, την τόνωση της τοπικής μας οικονομίας, την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναλαμβάνει πρωτοβουλία διαβούλευσης με όλους τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να εξετάσουμε από κοινού τη δυνατότητα διαχωρισμού του εκθεσιακού γεγονότος της ΔΕΘ από τις παρουσίες των πολιτικών αρχηγών. Στόχος είναι η διαμόρφωση ενός νέου, σύγχρονου μοντέλου εγκαινίων της Έκθεσης που θα στηρίζεται στη βάση των ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων και θα είναι ελκυστικό για τους Θεσσαλονικείς, αλλά και όλους τους επισκέπτες και εκθέτες της ΔΕΘ, από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

Σχετικά Άρθρα

Μανόλης Λαμτζίδης: Αποχωρώ από το δήμο Καλαμαριάς αλλά δηλώνων παρών στα κοινά

admin

Σ. Αβραμόπουλος: «Έχουμε καταγγελίες για τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις που δεν περιλαμβάνουν καν τον υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης»

admin

Οι πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα