Ιούλιος 12, 2020

Συγχαρητήρια από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Χαλκιδική

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των εξετάσεων εισαγωγής στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και ιδιαίτερα τα παιδιά των επιχειρηματιών – μελών του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, αλλά και όλους τους υποψήφιους για την αξιέπαινη προσπάθειά τους.

Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Η επιτυχία σας, μας κάνει όλους περήφανους και αναδεικνύει τον κοινό αγώνα που καταβάλατε τόσο εσείς προσωπικά όσο οι οικογένειες σας αλλά και οι εκπαιδευτικοί σας, που στάθηκαν στο πλευρό σας, προσφέροντας τα μέγιστα στον επίπονο αγώνα σας.

Να γνωρίζετε, ότι όλοι μας αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που σας βλέπουμε να προοδεύετε και να ανεβαίνετε με επιτυχία τα σκαλιά των πνευματικών αξιών αλλά και των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Οι σπουδές σας ας αποτελέσουν αφετηρία όχι μόνο μιας επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και κοινωνικής καταξίωσης.

Θέλω όμως να στείλω και ένα μήνυμα και προς τους υποψήφιους που δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν το στόχο τους και να τους υπενθυμίσω, ότι η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στη πρώτη δυσκολία. Ας γνωρίζουν ότι πίσω από κάθε ατυχία υπάρχει μια νέα ευκαιρία.

Σχετικά Άρθρα

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 83η ΔΕΘ

admin

Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου – Αυξημένη η κίνηση στη Χαλκιδική

admin

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Μανώλη Καρρά για τον δήμο Νέας Προποντίδας

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα