Σεπτέμβριος 22, 2020
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

«Ο κ. Ζορπίδης, ο οποίος εκπροσωπεί ένα από τα μεγαλύτερα επιμελητήρια στη χώρα, αν μη τι άλλο οφείλει μια εξήγηση στις χιλιάδες μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση που, όπως σημειώνει, είχε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία», Νικόλαο Χρυσομάλλη και τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη», Αρτέμη Ματθαιόπουλο και υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους των δύο παρατάξεων.
«Πώς είναι δυνατόν να συναντιέται με εκπροσώπους της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής προσβάλλοντας ολόκληρο τον κλάδο που υποτίθεται πως εκπροσωπεί αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και προσθέτει πως «δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τον κ. Ζορπίδη».

«Ήμουν βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα μού συγχωρούσε ποτέ την άρνηση μου να συνοδεύσω τον κ. Τσίπρα στα Σκόπια και με την πρώτη ευκαιρία θα μου έκανε μία επίθεση», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τη συνάντηση που είχε, χθες, με υποψήφιους της «Χρυσής Αυγής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Απαντώ λοιπόν: εξ’ όσων γνωρίζω η Χρυσή Αυγή δεν έχει βγει εκτός νόμου. Όπως λοιπόν οι εκπρόσωποι τους συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Βουλής, όπως ταξιδεύουν πλάι-πλάι με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε εξορμήσεις στο Αιγαίο, όπως καλούνται παντού σύμφωνα με την εθιμοτυπία, με τον ίδιο τρόπο επισκέφθηκαν και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Απορώ με την απορία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης», αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΕΘ. 

«Πίσω από την «εθιμοτυπία» κρύβεται ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλης Ζορπίδης για να δικαιολογήσει τη συνάντηση που είχε χθες με στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η απάντησή του στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με την οποία του ζητείται να δώσει εξηγήσεις για αυτή τη συνάντηση δείχνει πως παραμένει αμετανόητος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σε νέα ανακοίνωσή του για τη συνάντηση που είχε χθες ο πρόεδρος του ΕΕΘ με υποψήφιους της «Χρυσής Αυγής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Καλεί, δε, τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΕΘ «να πάρουν θέση και να πουν ανοιχτά στις χιλιάδες μέλη που εκπροσωπούν αλλά και στο λαό της Θεσσαλονίκης εάν συμφωνούν με τη συγκεκριμένη ενέργεια του κ. Ζορπίδη».

Σχετικά Άρθρα

Νοτοπούλου κατά Μπουτάρη: Όταν τον στηρίζαμε δεν ήταν κομματικό χρίσμα;

admin

Τζιτζικώστας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Είμαστε όλοι υπερήφανοι για σας

admin

Τσίπρας: Στην Νοτοπούλου το χρίσμα για την Θεσσαλονίκη

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα