Σεπτέμβριος 25, 2020
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Πρόταση προκειμένου να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας δέχτηκε ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ο δήμαρχος Πυλαίας -Χορτιάτη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αθήνα, όπου και του έγινε η πρόταση.

«Εάν είναι μια υποψηφιότητα αυτοδιοικητική και ενωτική τότε θα μπορούσα να συζητήσω το ενδεχόμενο για το δήμο Θεσσαλονίκης» τονίζει σε συνεργάτες του ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καϊτεζίδης ζήτησε λίγες μέρες διορία προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση της ΝΔ.

Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ψηφίστηκε πρώτη φορά δήμαρχος Πανοράματος για την τετραετία 1998 – 2002. Μετά τον Καλλικράτη εκλέγεται συνεχώς και με μεγάλο ποσοστό, δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη.

Μετά το Νόμο του Καλλικράτη, που καθιέρωσε τη διοικητική μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση εκλέχθηκε για 4η συνεχόμενη θητεία πρώτος ιστορικός δήμαρχος στο μεγάλο ενιαίο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη με έδρα το Πανόραμα συγκεντρώνοντας στις εκλογές του 2010 ποσοστό 56,93 % από τον α΄ γύρο.

Στις εκλογές της 18ης Μαϊου 2014, στο δεύτερο κύκλο του Καλλικράτη στον ενιαίο δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη, επανεξελέγη δήμαρχος για 5η συνεχόμενη θητεία,  συγκεντρώνοντας από τον α΄ γύρο το εντυπωσιακό 64,27%, από τα μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά  σε ολόκληρη τη χώρα και ανεβάζοντας κατά 8 περίπου ποσοστιαίες μονάδες τα εκλογικά του ποσοστά.

Σχετικά Άρθρα

Η σύζυγος του Νίκου Βούτση κατεβαίνει για Δήμαρχος Κηφισιάς

admin

Μπουτάρης: Τέλη Σεπτέβρη θα ανακοινώσω εαν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος

admin

Επίσημο: Ο Νάσος Ηλιόπουλος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα