Σεπτέμβριος 25, 2020

Πέτρος Λεκάκης: «Σε διαπραγματεύσεις ούτε μπήκα, ούτε θα μπω»

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

«Σε διαπραγματεύσεις ούτε μπήκα, ούτε θα μπω. Δεν διαπραγματεύομαι ούτε με μικροσυστήματα, ούτε με κόμματα. Στο δημοτικό συμβούλιο έχουμε παρατάξεις, όχι κόμματα» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης, σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσε σήμερα, παρουσιάζοντας μια ακόμη ενδεκάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Πρώτη».


«Είμαστε η πιο δυνατή ομάδα» τόνισε ο κ.Λεκάκης αναφερόμενος στο συνδυασμό του και πρόσθεσε: «Η μαγιά, η βάση που μας δίνει την εμπειρία, είναι η ομάδα των αντιδημάρχων και των δημοτικών συμβούλων, που μαζί ανανεώσαμε τη νέα αυτή προσπάθεια για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Και από γύρω καθημερινά η προσπάθεια πλαισιώνεται με νέα πρόσωπα, που καλύπτουν το σύνολο της ηλικιακής, επαγγελματικής και κοινωνικής διαστρωμάτωσης».


Παράλληλα άσκησε κριτική σε συνυποψήφιους λέγοντας: «Τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι για να συμπληρώσουν κάποιοι τα πολιτικά τους ένσημα. Μικρή πόλη είμαστε και γνωρίζει ο ένας τον άλλον: και την πορεία του και τις αποτυχίες του και τις προτάσεις που έμειναν προτάσεις».
Ο κ.Λεκάκης με αυτούς τους 11 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους έφτασε τους 30 σε συνολικό αριθμό και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν οι επόμενοι σε παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης. 

Σχετικά Άρθρα

Η Κατερίνα Ζωγράφου δεν θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές

admin

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τον Πρέσβη των ΗΠΑ και τον νέο Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

admin

Μπουτάρης: Να σταματήσουν να έρχονται οι πολιτικοί αρχηγοί στη ΔΕΘ

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα