Αύγουστος 10, 2020

Ο Ψινάκης ζητά προσωπικό για τα καμένα μέσω Instagram

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αεροφωτογραφία που δείχνε την καμένη έκταση στο Μάτι ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης, ζητώντας δημόσιο ή δημοτικό υπάλληλο για απόσπαση στον δήμο Μαραθώνα προκειμένου να βοηθήσει στις προσπάθειες ανοικοδόμησης.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος είχε απορρίψει την απαίτηση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου να παραιτηθεί λόγω ανεπάρκειας στη διαχείριση στην κρίση, αναφέρει ότι έχει συνεννοηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη για δυνατότητα απόσπασης για 3 με 6 μήνες.

«Εχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος,ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος μαραθώνιος» γράφει ο δήμαρχος.

Φίλοι μου Εχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος,ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος μαραθώνιος. Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα,οποισδηποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος,απ’όλη την Ελλάδα,μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο,συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών,την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών,την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος. Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με την ΠΟΕ-ΟΤΑ

admin

Επιχορήγηση σε Δήμους για την υλοποίηση προγράμματος κοινωνικής προστασίας

admin

Υπερψηφίστηκε ο «Κλεισθένης»

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα