Οκτώβριος 25, 2020

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος σεμιναρίων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Δήμος Κασσάνδρας

Με συμμετοχή μεγάλου αριθμού επαγγελματιών και επιχειρηματιών από την ευρύτερη περιοχή της Κασσάνδρας, πραγματοποιήθηκε ο νέος κύκλος δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Εταιρία Χαλκιδικής «ΕΠ.ΑΝ.Ε.Χ.», στα πλαίσια της προσπάθειας συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών του.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε δύο συνεχόμενες μέρες στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κασσάνδρας στην Κασσάνδρα, την Δευτέρα 21/5/2018 και την Τρίτη 22/5/2018 από ώρα 17:30 – 20:00.

Η θεματολογία την πρώτη ημέρα των σεμιναρίων ήταν «Marketing στην Εστίαση» με εισηγητή τον κο Δημήτρη Κατσαρέλλο, Σύμβουλο του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, ΚΕΠΑ, ενώ την δεύτερη μέρα των σεμιναρίων η θεματολογία ήταν «Τεχνικές Προώθησης Πωλήσεων και Διαχείριση Χρόνου» με εισηγήτρια την κα Αγνή Παγούνη, Σύμβουλο του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, ΚΕΠΑ.

Κατά κοινή δήλωση των συμμετεχόντων, η θεματολογία και οι εισηγήσεις ήταν απολύτως ικανοποιητικές και συγχαίρουν την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και της Επιμελητηριακής Αναπτυξικής Εταιρίας Χαλκιδικής «ΕΠ.ΑΝ.Ε.Χ.» και ευελπιστούν σε συνέχιση ανάλογων ενημερωτικών δράσεων.

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Κυρίτση για τον δήμο Κασσάνδρας

admin

Κατεδαφίσεις στον Δήμο Κασσάνδρας

admin

Επισκευή και συντήρηση των σχολικών μονάδων στον Δήμο Κασσάνδρας

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα