Σεπτέμβριος 23, 2020

Οι φυσιολογικοί ρυθμοί ζωής επανήλθαν στη Σιθωνία

Δήμος Σιθωνίας

Σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής έχουν επιστρέψει οι Κοινότητες Νικήτης, Αγίου Νικολάου και Μεταγγιτσίου μετά τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις περιοχές του Δήμου Σιθωνίας την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.

Μόλις τρεις μέρες μετά τη θεομηνία έχουν αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους οι ζημίες στις υποδομές των οικισμών και η Σιθωνία είναι πλέον έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος, με δήλωση του εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην εθελοντική ομάδα ΟΠΕΑΝ, στους εθελοντές του Δήμου, στους ιδιώτες, στους επιχειρηματίες και στους υπαλλήλους του Δήμου, που συντονισμένα και σε συνεργασία, συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να επιτευχθεί η ομαλότητα και να επανέλθουν οι φυσιολογικοί ρυθμοί στην τοπική μας κοινωνία μετά τις απρόβλεπτες συνέπειες που προξένησε η θεομηνία.

Σχετικά Άρθρα

ΑΣΕΠ: Πίνακες προσωρινών επιτυχόντων των Δήμων της Χαλκιδικής

admin

Ο Αθανάσιος Ξανθόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας

admin

Υποψήφιοι για… υποψήφιοι δήμαρχοι. Σας παρουσιάζουμε τα πρώτα ονόματα της Χαλκιδικής

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα