Σεπτέμβριος 22, 2020

Μητινζής: Κάνουμε αγώνα δρόμου για την αδειοδότηση του Καυτανζογλείου

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την αδειοδότηση του σταδίου, με αφορμή την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΛ για την 2η αγωνιστική της Super League, μίλησε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Καυταντζογλείου, Απόστολος Μητιντζής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Yellow Radio 92,8 FM:

Για την αδειοδότηση είπε:

«Η διαδικασία είναι ότι είναι δύσκολη η περίοδος γιατί 31 του μήνα λήγει η αδειοδότηση του σταδίου και κάνουμε ενέργειες για να την πάρουμε επειγόντως. Δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα. Έπεσε και μέσα στον ανασχηματισμό οπότε αλλάζοντας οι υπουργοί ή έστω και ένας, προσπαθούμε να βρούμε μία λύση. Δεν υπογράφει μόνο ο κ. Βασιλειάδης αλλά και άλλοι υπουργοί. Ο προγραμματισμός μας με τον Ηρακλή ήταν αργότερα οπότε θα είχαμε χρόνο για να είμαστε εντάξει. Πέφτει δύο μέρες μετά την λήξη της αδειοδότησης. Κάνουμε αγώνα δρόμου για να μπορέσει ο Άρης να κινηθεί ανάλογα».

Για τις ενέργειες που γίνονται:

«Είχαμε ξεκινήσει τις διαδικασίες μετά το φιλικό του Άρη γιατί είχαμε υποψιαστεί ότι θα χρειαστούμε το γήπεδο νωρίτερα αλλά λόγω και της αλλαγής υπουργών ουσιαστικά ακυρώθηκαν ότι ενέργειες είχαν γίνει και αρχίσαμε από την αρχή. Άλλωστε και η Σούπερ Λίγκα δεν δέχεται να γίνει αγώνας χωρίς άδεια. Με την πυροσβεστική υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ώστε να πληρεί κάποιους κανόνες ασφαλείας στο στάδιο. Υπάρχει το πρόβλημα με όλα τα ολυμπιακά έργα της χώρας που σχεδόν κανένα δεν έχουν άδεια. Ο Ηρακλής παίζει με προσωρινή αδειοδότηση και παίρνει την ευθύνη το υπουργείο που αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα με τον Άρη. Ελπίζουμε εντός της ημέρας να έχουμε αποτέλεσμα ώστε να προγραμματίσουμε τον αγώνα. Υπήρχε προφορική επικοινωνία αλλά δεν υπήρχε αίτηση αλλά είναι περισσότερο τυπικό. Όλοι κάνουν αγώνα δρόμου».

Για την κατάσταση του γηπέδου:

«Το χορτάρι είναι σε πολύ κατάσταση. Η χωρητικότητα είναι 28.000 εκτός από κάποια καρεκλάκια είναι αχρηστευμένα. Ο κόσμος είναι διψασμένος να δει την ομάδα. Θα έχουμε επαφή με τον κόσμο του Άρη μέσα στην ημέρα».

πηγή: thestival.gr

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τον Πρέσβη των ΗΠΑ και τον νέο Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

admin

Ρόλο δημοσκόπου αναλαμβάνουν υποψήφιοι για τον δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

admin

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα