Σεπτέμβριος 27, 2020

Καμμένος: «Κανένας βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ»

Ελλάδα

O πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. προέβη σε αποκλειστική δήλωση στο «Ποντίκι» υπογραμμίζοντας «έχουμε συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν θα συμμετάσχει σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είτε στις εθνικές εκλογές είτε στις ευρωεκλογές».

Εφόσον επιβεβαιωθεί η εν λόγω συμφωνία τα δεδομένα για την Συμφωνία των Πρεσπών, όταν εκείνη έλθει στην ελληνική Βουλή, ενδέχεται να διαφοροποιηθούν.

Με τον τρόπο αυτό αφενός δεν θα μπορούν να κατηγορηθούν για προσπάθεια διάλυσης του κόμματος, και από την αντιπολίτευση ότι κινούνται με ιδιοτελή κίνητρα.

Επιπλέον, οι πρόεδροι των δύο κομμάτων στέλνουν ένα μήνυμα ότι θα συνεχίσουν την κοινή κυβερνητική τους πορεία μέχρι τέλους.

Το ενδιαφέρον, πλέον, στρέφεται στο Μαξίμου και τον ΣΥΡΙΖΑ και το πώς θα σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Αναμένονται, φυσικά, και οι τοποθετήσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο Πάνος Καμμένος έχει πολλαπλασιάσει τις δηλώσεις του πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία σε περίπτωση που έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Σχετικά Άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Μετά από 8 χρόνια μπορούμε να σχεδιάσουμε την Ελλάδα της επόμενης μέρας

admin

Ξεκίνησε πιλοτικά το σύστημα e-Άδειες (ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών)

admin

Η Λυδία Κονιόρδου «κλειδώνει» για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα