Νοέμβριος 17, 2019

Καθορίστηκαν οι αποζημιώσεις Δ.Σ. Νομικών Προσώπων ΟΤΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, καθορίστηκαν οι αποζημιώσεις πρόεδρων, αντιπρόεδρων και μελών Διοικητικών Συμβουλίων: α) ιδρυμάτων, β) νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, γ) συνδέσμων και δ) νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικότερα,

Οι αποζημιώσεις των πρόεδρων, αντιπρόεδρων και μελών διοικητικών συμβουλίων των κατωτέρω αναφερόμενων νομικών προσώπων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ως εξής:

1. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού ιδρύματος ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με οικονομικό απολογισμό άνω των 300.000 ευρώ, λαμβάνουν μηνιαίως έξοδα παράστασης, που καθορίζονται με απόφαση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

 

2. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος συνδέσμου ΟΤΑ με οικονομικό απολογισμό άνω των 300.000 ευρώ και 1.000.000 ευρώ αντίστοιχα, λαμβάνουν μηνιαίως έξοδα παράστασης, που καθορίζονται με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

Σχετικά Άρθρα

Νέο “μπλόκο” του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε ιδιωτικοποίηση υπηρεσίας Δήμου

admin

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στην Ανατολική Αττική

admin

Πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ: 6,1 εκατ. ευρώ σε Δήμους για την εξόφληση υποχρεώσεων

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα