Φεβρουάριος 26, 2020

Η Λυδία Κονιόρδου «κλειδώνει» για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα

Πρόταση για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida, στην πρώην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

Η κ. Κονιόρδου απομακρύνθηκε από το κυβερνητικό σχήμα στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Παρόλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί καθώς φαίνεται να συνθέσει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του με πρόσωπα που δεν θα προέρχονται μόνο από το σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώην υπουργός πολιτισμού, αν εξαιρέσει κανείς τις επιδόσεις της στο Πολιτισμού που δεν κρίθηκαν και ιδιαίτερα ικανοποιητικές, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες τραγωδούς και η καλλιτεχνική της διαδρομή γνωστή.

Το επόμενο διάστημα η συζήτηση αναμένεται να ανοίξει διάπλατα, οι υποψήφιοι θα ριχτούν στη μάχη της σταυροδοσίας και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει με ποια πρόσωπα ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει το «άνοιγμα» εκτός κόμματος.

Οπως ανακοινώθηκε σήμερα, από το ΚΠΙΣΝ, η Λυδία Κονιόρδου, αναλαμβάνει πρόεδρος του «Κέντρου Ιδρύματος Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος»».

Σχετικά Άρθρα

Ελέγχεται για ξέπλυμα «βρόμικου» χρήματος ο Θόδωρος Καρυπίδης

admin

Ξεκίνησε πιλοτικά το σύστημα e-Άδειες (ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών)

admin

Σ. Φάμελλος: “Δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση στην απόκρυψη των σκανδάλων”

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα