Σεπτέμβριος 25, 2020

Η Λυδία Κονιόρδου «κλειδώνει» για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα

Πρόταση για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida, στην πρώην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

Η κ. Κονιόρδου απομακρύνθηκε από το κυβερνητικό σχήμα στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Παρόλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί καθώς φαίνεται να συνθέσει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του με πρόσωπα που δεν θα προέρχονται μόνο από το σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώην υπουργός πολιτισμού, αν εξαιρέσει κανείς τις επιδόσεις της στο Πολιτισμού που δεν κρίθηκαν και ιδιαίτερα ικανοποιητικές, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες τραγωδούς και η καλλιτεχνική της διαδρομή γνωστή.

Το επόμενο διάστημα η συζήτηση αναμένεται να ανοίξει διάπλατα, οι υποψήφιοι θα ριχτούν στη μάχη της σταυροδοσίας και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει με ποια πρόσωπα ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει το «άνοιγμα» εκτός κόμματος.

Οπως ανακοινώθηκε σήμερα, από το ΚΠΙΣΝ, η Λυδία Κονιόρδου, αναλαμβάνει πρόεδρος του «Κέντρου Ιδρύματος Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος»».

Σχετικά Άρθρα

Κ. Ιγγλέζη: Ένας είναι ο επιστήμονας του περιβάλλοντος… ο μηχανικός!

admin

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης

admin

Δημοφιλέστερος πολιτικός με 46% ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Στο 26% ο Τσίπρας

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα