Σεπτέμβριος 23, 2020

Η Κατερίνα Ζωγράφου δεν θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

«Φίλες και φίλοι
Αγαπητοί συμπολίτες μου Χαλκιδικιώτες

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπο μου, καθ΄ όλη τη διάρκεια της πενταετούς θητείας μου στην αυτοδιοίκηση της Χαλκιδικής.
Μαζί στις επιτυχίες, μαζί στις ανησυχίες, μαζί στους προβληματισμούς, μαζί και στις απογοητεύσεις.
Οι αγωνίες μας κοινές και η προσπάθεια για επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων που ταλανίζουν τη Χαλκιδική διαρκής.
Απολύτως προσωπικοί λόγοι με οδηγούν στην απόφαση να μη συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο καθένας που θέτει εαυτόν στην υπηρεσία του λαού, αφήνει την ελάχιστη παρακαταθήκη του στα κοινά.
Το αίσθημα δικαίου, η ηθική ματιά της πολιτικής και η συνεχής πάλη για αυτά που λύθηκαν αλλά και γι αυτά που παραμένουν στις καλένδες είναι η χροιά που θα ήθελα να αφήσει η παρουσία μου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου. Τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργου για την εμπιστοσύνη του, την κατανόηση του, την πολύπλευρη στήριξή του. Τους Περιφερειακούς Συμβούλους της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης με τους οποίους είχα γόνιμη συνεργασία, τους υπαλλήλους της Π.Ε. Χαλκιδικής, της Π.Κ.Μ., των νομικών προσώπων στα οποία συμμετείχα, τις Διοικήσεις των Δήμων και των Φορέων της Χαλκιδικής.
Ιδιαίτερα, να καταθέσω την εκτίμησή μου στον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη που με τίμησε ως αναπληρώτρια του σε όργανα και ομάδες εργασίας του πρωτογενή τομέα. Δώσαμε, δίνουμε και θα δίνουμε μαζί αγώνες για την προστασία και βελτίωση αυτού του ζωτικού χώρου.
Τέλος, ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, για την τιμή που μου έκανε να συμπορευθούμε. Ο φρέσκος αέρας που έφερε στην πολιτική ζωή του τόπου, η πίστη του στις αξίες του ελληνικού λαού, η μάχη που δίνει καθημερινά προς όφελος των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας αποτελούν για εμένα έμπνευση. Του εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.
Η εμπειρία της αυτοδιοίκησης είναι ισότιμη των σπουδών. Αναγκαία για κάθε πολίτη. Και ως πολίτης αυτής της κοινωνίας συνεχίζω να παραμένω σε εγρήγορση για το αξιακό της σύστημα και να συμπαρίσταμαι σε κάθε δίκαιο αίτημά της.
Καλή συνέχεια.
Με εκτίμηση
Αικατερίνη Ζωγράφου
Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας»

Σχετικά Άρθρα

Περιφέρεια Αττικής: Προβάδισμα στον Γιώργο Πατούλη δίνει νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll

admin

Ο Αθανάσιος Ξανθόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας

admin

Πρόταση ΝΔ σε Καϊτεζίδη για το Δήμο Θεσσαλονίκης

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα