Σεπτέμβριος 21, 2020

Ηλίας Ψινάκης: «Η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα»

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Ηλίας Ψινάκης εμμένει στην απόφασή του να μην παραιτηθεί από τη θέση του δημάρχου Μαραθώνα. Έλυσε τη σιωπή του μπροστά στην κάμερα, μετά τα όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο.

Παρά τις οργισμένες αντιδράσεις πολιτών του Μαραθώνα αλλά και το αίτημα της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβουλων να παραιτηθεί, ο Ηλίας Ψινάκης δεν αλλάζει την απόφασή του. Εμφανίζεται αποφασισμένος να παραμείνει στη θέση του και να συνεχίσει. Ο Ηλίας Ψινάκης μάλιστα τονίζει πως η αλήθεια στα όσα έγιναν θα φανεί πολύ σύντομα.

«Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος και οι συνέπειες της καταστροφής που έχει υποστεί ο τόπος ανυπολόγιστες» είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα στο STAR.

Στις επίμονες ερωτήσεις να εξηγήσει τη θέση του από εδώ και πέρα, ο Ηλίας Ψινάκης αρχικά είπε ότι «δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω από την ανακοίνωση που εξέδωσα και στη συνέχεια αρκέστηκε στο σχόλιο «η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα».

Σχετικά Άρθρα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλευρό των πληγέντων

admin

Εκλογές 2018 – Υποψηφιότητες Τ.Δ Χαλκιδικής

admin

Νέος ΓΓ Πολιτικής Προστασίας ο Γ. Ταφύλλης

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα