Σεπτέμβριος 23, 2020
Δήμος Νέας Προποντίδας

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για το δήμο Ν. Προποντίδας θεωρείται ανάρτηση του Δημήτρη Τσούφη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Ν. Προποντίδας, έγραψε χαρακτηριστικά: «Δημοτικές εκλογές Μάιος 2019. Ήρθε η ώρα για ουσιαστικές λύσεις, για νέα προοπτική και για μια νέα πορεία. Ήρθε η ώρα για πολλές αλλαγές. Πάμε πιο δυνατά από ποτέ. Όλοι μαζί για το καλό του δήμου Ν. Προποντίδας».

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία 24ωρα αλλάζουν διαρκώς τα σενάρια για το χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ παράλληλα είναι σε διαβούλευση και το νομοσχέδιο για τις αλλαγές του «Κλεισθένη»  κατά το οποίο θα τεθεί σε ισχύ η απλή αναλογική στην αυτοδιοίκηση.

Ο Δημήτρης Τσούφης στις εκλογές του 2014 με το συνδυασμό «Νέα Γενιά-Νέα Πορεία», ήρθε δεύτερος με ποσοστό, τη δεύτερη Κυριακή, 49,77% , πολύ μικρή διαφορά από την πλειοψηφούσα παράταξη του Μανόλη Καρρά που κέρδισε το δήμο με 50,23%.

Σχετικά Άρθρα

Μια καλοκαιρινή νύχτα με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας

admin

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2018 στο Δήμο Ν.Προποντίδας

admin

Έναρξη παραστάσεων του Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα