Σεπτέμβριος 21, 2020

Δυναμική παρουσία της Χαλκιδικής στην 83η ΔΕΘ 2018

Χαλκιδική

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 83η ΔΕΘ 2018 στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Συμμετέχοντας στο περίπτερο 3 και στο stand 26, το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής έδωσε το δυναμικό του παρών στην 83η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, και για ακόμη μια χρονιά η συμμετοχή του ξεχώρισε και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Φιλοξένησε επιχειρήσεις του Νομού προβάλλοντας τα προϊόντα τους με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του, την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της τοπικής παραγωγής και το άνοιγμα νέων συνεργασιών.

Η διοίκηση της ΔΕΘ, στην φετινή διοργάνωση, βράβευσε την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας για τη μεγαλύτερη συμμετοχή φορέα στην Έκθεση, όπου συμμετείχαν στα περίπτερα 2 & 3 , 361 εταιρίες από 50 Επιμελητήρια της χώρας.

Το πρωί της Κυριακής 09/09/2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των περιπτέρων 2 & 3 της Κ.Ε.Ε.Ε., και ακολούθησε επίσκεψη σε όλα τα περίπτερα που συμμετείχαν υπό την αιγίδα της.

Ο Πρόεδρος κος Κουφίδης Ιωάννης σε δήλωσή του ανέφερε ότι «είναι υποχρέωση του Επιμελητηρίου η στήριξη των επιχειρήσεων μελών του, γιατί στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας και βιώνει ο κάθε επαγγελματίας και επιχειρηματίας, μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε νέα δυναμική στην αγορά της Χαλκιδικής, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών μας».

Οι επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στην 83η ΔΕΘ, μαζί με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής είναι:

  • ΑΦΟΙ Γ ΛΑΛΙΩΤΗ ΟΕ «ΣΠΙΤΙΚΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑ», Βιομηχανία κατεψυγμένης ζύμης
  • ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΕ «TECHNOPOLIS», Τεχνικό πολυκατάστημα
  • ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και Σια ΕΕ «HALKIDIKI FOODS», Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
  • ΠΑΓΩΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ «PAGONIS ESSENTIAL OILS», Καλλιέργεια και επεξεργασία αιθέριων ελαίων
  • ΣΜΑΓΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΜΠΟΥΛΑΚΗ», Παραγωγή φυσικού μελιού
  • ΘΕΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ «ΚΤΗΜΑ ΘΕΜΕΛΗ», Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
  • ΡΟΥΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ «LAVAKAMIN», Ενεργειακά τζάκια – μαντεμένια είδη

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου, τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπείες Επιμελητηρίων της χώρας, άλλων Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην Ουγγαρία για το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τίτλο “BRANDING Mentoring”

admin

ΑΣΕΠ: Πίνακες προσωρινών επιτυχόντων των Δήμων της Χαλκιδικής

admin

Χαλκιδική: Αυτός είναι ο λόγος που κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από μεγάλες πυρκαγιές!

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα