Σεπτέμβριος 16, 2019

Δούρου: «Δεν είμαι «εξαφανισμένη» στα άσχημα και «παρούσα» στα εγκαίνια και τις κορδέλες»

Τοπική Αυτοδιοίκηση
Στις ενέργειες που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς την Αττική αναφέρθηκε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, που παρά την κριτική που έχει δεχθεί, υπερασπίστηκε τη στάση που κράτησε και τις ενέργειές της.

«Από τις 12:30 το μεσημέρι της μαύρης Δευτέρας ως τα ξημερώματα της Τρίτης ήμουν παρούσα στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Βοηθούσα, μαζί με τα στελέχη της περιφέρειας, το έργο της πυροσβεστικής, ως όφειλα, από τη θέση της περιφερειάρχου», ανέφερε η περιφεριάρχης σε συνέντευξή της στη «Νέα Σελίδα».

Μάλιστα, η κυρία Δούρου τόνισε: «Δεν είμαι «εξαφανισμένη» στα άσχημα και «παρούσα» στα εγκαίνια και τις κορδέλες», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στις επικρίσεις για την εξαφάνισή της τις ημέρες μετά την πυρκαγιά, η περφεριάρχης ανέφερε ότι αυτό έγινε επειδή «η ουσιαστική δουλειά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφορά στις επόμενες ημέρες».

Σε αυτό το πλαίσιο, έκανε λόγο για επικοινωνιακή εκμετάλλευση του ζητήματος. «Δεν μπορώ να ακολουθήσω τους πολιτικούς μου αντιπάλους στην επικοινωνιακή εκμετάλλευση της τραγωδίας», είπε.

Για την απόδοση ευθυνών για τα όσα συνέβησαν, η κ. Δούρου ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα και «δεν θα επιχειρήσει να προκαταλάβει τα πορίσματα της Δικαιοσύνης».

Τέλος, σημείωσε ότι στην Αττική βρίσκονται σε εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα και έργα υποδομής.

Σχετικά Άρθρα

Προγράμματα «ΦιλόΔημος»: ξεπερνά τις προσδοκίες η ανταπόκριση των δήμων

admin

Εκλογές 2018 – Υποψηφιότητες Τ.Δ Χαλκιδικής

admin

3.320 αιτήσεις πυρόπληκτων κατά τις εννέα πρώτες ημέρες της σχετικής διαδικασίας

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα