Σεπτέμβριος 21, 2020

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο Ναυτικό Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων Δήμου Νέας Προποντίδας

Δήμος Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Ναυτικό Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών & Εργαλείων, σας προσκαλούν στην βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και ώρα 21.00,  η οποία θα περιλαμβάνει :

  1. «Τα θαύματα του καλοκαιρινού ουρανού, πλανήτες, αστερισμοί και γαλαξίες» με ομιλητή τον συγγραφέα Κο Δημόκριτο Τσουκάπα, ενεργό και  επίτιμο μέλος του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης.
  2. Την παρουσίαση της έκθεσης ζωγραφικής ΄΄Σαν δροσοσταλιά σαν καλημέρα μες την αγκαλιά του Μεγάλου Πατέρα΄΄της κας Αγγελικής-Τέχνης πηγή.
  3. Την ευκαιρία των επισκεπτών να ξεναγηθούν στον νυχτερινό ουρανό με εξειδικευμένα Laser, επαγγελματικά Τηλεσκόπια και Κιάλια από τον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης, αποκομίζοντας μία μοναδική εμπειρία  καθώς και την ευκαιρία να κερδίσουν, με δωρεάν συμμετοχή στην κλήρωση ένα τηλεσκόπιο προσφορά του MILLENIUM EDUCATION CENTRE.
  4. Την μοναδική εμπειρία στην εκπαιδευτική παρακολούθηση των ουράνιων σωμάτων  από τις μεγάλες βεράντες του Μουσείου μας, με ειδικά τηλεσκόπια.

Η μοναδική αυτή βραδιά θα συνοδεύεται από  μπουφέ με θαλασσινά εδέσματα προσφορά του Ν.Ο.Μ και άφθονο λευκό κρασί από το Siesta Beach Bar , συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Φυσικά όποιοι επισκέπτες επιθυμούν, μπορούν να ξεναγηθούν στους χώρους του Ναυτικού Μουσείου.

Σχετικά Άρθρα

Ανταλλαγή Νέων με θέμα τον Ευρωσκεπτικισμό, στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής

admin

Φεστιβάλ δραστηριοτήτων Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Νέας Προποντίδας

admin

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ν. Προποντίδας

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα