Αύγουστος 21, 2019

Αντιπλημμυρικό έργο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Δήμος Πολυγύρου

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πολυγύρου κ Αστέριος Ζωγράφος.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων είκοσι επτά χιλιάδων ευρώ (1.227.000 ευρω) και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Ζωγράφος ακόμα τόνισε:

«Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας, γιατί οι χρηματοδοτήσεις για τις εν γένει υποδομές (‘υδρευση, αποχέτευση, αντιπλημμυρικά, ασφαλτοστρώσεις) δεν γίνονται ταυτοχρόνως, ώστε να υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλα άνα χρονικά διαστήματα που απέχουν πολύ μεταξύ τους.

Παρά ταύτα μέλημά μας είναι η ολοκλήρωση όλων των υποδομών, ώστε ο Πολύγυρος καθώς και τα υπόλοιπα τοπικά και δημοτικά διαμερίσματα να αποκτήσουν επιτέλους τις υποδομές που τα κατατάσσουν σε ένα σύγχρονο και με ποιότητα ζωής Δήμο, με τη βοήθεια , υπομονή και στήριξη όλων μας.

Συνεχίζουμε… με σεβασμό… με ενσυναίσθηση..!!»

Σχετικά Άρθρα

Καραμπόλα στις Καλύβες Χαλκιδικής (φώτο αρχείου)

admin

Παρουσίαση των δράσεων ΕΠΑνΕΚ 2014-2020, «ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ» και «ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ» στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

admin

10ο Φεστιβάλ Πολυγύρου – Συνέχεια των εκδηλώσεων

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα