Σεπτέμβριος 25, 2020

Ανταλλαγή Νέων με θέμα τον Ευρωσκεπτικισμό, στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής

Δήμος Νέας Προποντίδας

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe, σε συνεργασία με 5 εταίρους από την Ιταλία, τη Βουλγαρία, την Πολωνία, την Ισπανία και τη Ρουμανία, διοργανώνει την ανταλλαγή νέων “Euroscepticism: take your role and face it!”.

Πώς βλέπουν οι νέοι το φαινόμενο του Ευρωσκεπτικισμού; Πόσο ευρωπαίοι πολίτες νιώθουν οι ίδιοι; Ποια είναι τα δυνατά και ποια τα δυνατά σημεία της ευρωπαικής ταυτότητας σήμερα; Αυτά τα ερωτήματα θα προσεγγίσουν οι νέοι  μέσα από δημιουργικό διάλογο, παιχνίδια ρόλων, βιωματικά εργαστήρια και πολλές άλλες μεθόδους της μη τυπικής εκπαίδευσης.

Για 9 μέρες, οι 36 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωρίσουν διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς αλλά και να γευτούν την ελληνική φιλοξενία και παράδοση.

Η δράση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το πρόγραμμα Erasmus+ και καλύπτει όλα τα έξοδα διαμονής, διατροφής και ταξιδίου των συμμετεχόντων.

Η ανταλλαγή, θα λάβει χώρα στα διαμερίσματα Bambola, στην Παραλία των Νέων Μουδανιών, από τις 31/8/2018 έως τις 1/9/2018.

Σχετικά Άρθρα

Διοργάνωση έκθεσης από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα Νέα Μουδανιά

admin

«Άγιος Βασίλης έρχεται» στη Ν. Καλλικράτεια

admin

Χιλιάδες οι επισκέπτες για άλλη μια χρονιά στην Εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα