Σεπτέμβριος 22, 2020

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Αναστασίας Χαλκιά-Δημητροπούλου για το Δήμο Κασσάνδρας

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Δήμος Κασσάνδρας Χαλκιδική

«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

ζούμε σ ένα ευλογημένο τόπο. Στη μαγευτική και ιστορική Κασσάνδρα που από την αρχαιότητα έως σήμερα χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες δυνατότητες και τις ανεξάντλητες ευκαιρίες αλλά και από τις διαρκείς προκλήσεις και επιβολές.
Αυτά τα πλεονεκτήματα πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους μας σήμερα , με ταυτόχρονη όμως αποτροπή των κινδύνων που ελλοχεύουν για τα παιδιά μας.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

πιστεύω ότι η ενασχόληση με τα κοινά έχει νόημα όταν βασίζεται στην ηθική , στηρίζεται σε ένα πλαίσιο κανόνων και έχει σαν στόχο την προσφορά και τη δημιουργία. Οτιδήποτε άλλο είναι ένα ματαιόδοξο παιχνίδι εξουσίας προσωρινά συναρπαστικό και «αποδοτικό» αλλά μακροχρόνια επιζήμιο και καταστροφικό για τον τόπο.

Κασσανδρινές και Κασσανδρινοί,

με αυτές τις ιδέες πορεύτηκα έως σήμερα στην μακρά επαγγελματική δραστηριότητα μου αλλά και στην κοινωνική μου ζωή και δράση. Με αυτές τις αρχές, με όραμα για τα μεγάλα έργα, αποφασιστικότητα για τα καθημερινά και διαφάνεια στη λειτουργία αποφάσισα μετά από βαθιά περίσκεψη και εξαντλητικές συζητήσεις με πολλούς από εσάς να διεκδικήσω την Δημαρχία της Κασσάνδρας . Όπως μέχρι σήμερα ,από όποιο μετερίζι κι αν βρέθηκα διατηρούσα μια ειλικρινή και ανθρώπινη σχέση μαζί σας, έτσι και τώρα απευθυνόμενη στη μνήμη την καρδιά και τη λογική, σας καλώ οι συνεργάτες μου και εγώ να στηρίξετε αυτή την νέα προσπάθεια απεμπλοκής από το βεβαρυμένο παρελθόν, για να ανοίξουμε νέους δρόμους, για ένα καλύτερο αύριο και ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Η ενεργός συμμετοχή όλων στην πορεία θα είναι χρήσιμη για την διαμόρφωση συγκεκριμένων θέσεων για τα προβλήματα του τόπου τις οποίες θα δεσμευτούμε να υλοποιήσουμε μετά τις εκλογές.
Εγκάρδια

Αναστασία Χαλκιά – Δημητροπούλου

Υποψήφια Δήμαρχος Κασσάνδρας»

Σχετικά Άρθρα

AgriBusiness Forum 2018: Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής στις Σέρρες

admin

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης

admin

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε Χαλκιδική και Πιερία για κλοπές οχημάτων

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα