Σεπτέμβριος 27, 2020

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Ελλάδα

Κοινή δήλωση των Βουλευτών ΝΔ της Κρήτης Λευτέρη Αυγενάκη, Γιάννη Πλακιωτάκη και Γιάννη Κεφαλογιάννη για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης:

«Για την Περιφέρεια Κρήτης η Παράταξή μας στηρίζει έναν νέο άνθρωπο, αυτοδιοικητικό, επιστήμονα που έχει υπηρετήσει από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου τον τόπο και καλείται τώρα να δώσει τη μάχη από ένα άλλο μετερίζι.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ανήκει στη νέα γενιά των αυτοδιοικητικών στελεχών του Κόμματός μας που διαθέτουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να κάνουν έργο στην κοινωνία της Κρήτης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτή την επιλογή ανταποκρίνεται στο καθολικό αίτημα για ανανέωση. Δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να μπουν στην πρώτη γραμμή της μάχης, να δοκιμαστούν και να προσφέρουν στο νησί μας.

Ο Αλέξανδρος, έχει την εμπειρία, τη θέληση και την φρεσκάδα, να εκφράσει το μέτωπο του εκσυγχρονισμού, της προόδου και της νέας εποχής για την Κρήτη που οραματιζόμαστε.

Την υπερήφανη Κρήτη για την ιστορία και την παράδοσή της, αλλά και την αισιόδοξη Κρήτη για το μέλλον της. Για την Κρήτη που η αυριανή Κυβέρνηση έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα.

Αλέξανδρε καλή επιτυχία! Είμαστε στο πλευρό σου!».

Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου

Γιάννης Πλακιωτάκης, πρ. Πρόεδρος ΝΔ, πρ. Υπουργός, Βουλευτής Λασιθίου

Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ – Βουλευτής Ρεθύμνου

Σχετικά Άρθρα

Παπακώστα: Η συμφωνία Πολιτείας – Εκκλησίας θα πρέπει να επιτευχθεί πριν από τις εκλογές

admin

Την ώρα που αλλάζουν τα Βαλκάνια η Ελλάδα κοιμάται, για τη Βόρεια Ήπειρο

admin

H «μάχη» των Περιφερειών

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα