Σεπτέμβριος 24, 2020
Δήμος Νέας Προποντίδας

Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι στο πλαίσιο συμμετοχής μας στο Ευρωπαϊκό Έργο με τίτλο «Η Ισότητα των Φύλων φτιάχνει μια καλύτερη Ευρώπη» ο δήμος Νέας Προποντίδας αδελφοποιήθηκε με άλλους έξι (6) δήμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, στις 12 Μαΐου 2018 στην Ισπανική πόλη της Σάντα Κόμπα, υπεγράφη Σύμφωνο Αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Νέας Προποντίδας και των δήμων:

  1. Σάντα Κόμπα (Ισπανία),
  2. Μπάρσελος (Πορτογαλία),
  3. Τζαρντίνι Νάξος (Ιταλία),
  4. Παβλικένι (Βουλγαρία),
  5. Χόλλοκο (Ουγγαρία),
  6.  Μπίσκουπίτσε (Σλοβακία)

Αυτή, η πολλαπλή Αδελφοποίηση επιβεβαιώνει έμπρακτα την επιτυχημένη προσπάθεια εξωστρέφειας και δικτύωσης του δήμου Νέας Προποντίδας, ενισχύοντας παράλληλα, την αξιοπιστία και τα εχέγγυα του φορέα μας για περαιτέρω διεκδίκηση χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση για δράσεις που εντάσσονται στις προτεραιότητες της τοπικής μας πολιτικής.

Σημειώνεται δε ότι στο πλαίσιο της διαπολιτισμικής ανταλλαγής που έλαβε χώρα στο  εν λόγο έργο, δόθηκε η δυνατότητα στον Δήμο μας να προβάλει τόσο τις δράσεις του στον θεματικό τομέα του έργου (Ισότητα των Φύλων) όσο και πολλά από τα τοπικά μας προϊόντα.

Σχετικά Άρθρα

Η Ελένη Βιτάλη με το Νίκο Ζιώγαλα στο Φεστιβάλ Θάλασσας 2018

admin

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νέας Προποντίδας

admin

Ανακοινώνει επίσημα ο Δημήτρης Τσούφης

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα