Σεπτέμβριος 23, 2020

Έναρξη παραστάσεων του Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας

Δήμος Νέας Προποντίδας

Το Φεστιβάλ Θάλασσας που διοργανώνεται από το Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας άνοιξε για άλλη μια φορά τις πύλες του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πιστούς του φίλους αλλά και καινούριους.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου παρακολουθήσαμε την Αντιγόνη του Σοφοκλή με τους Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιο Χειλάκη και Μιχάλη Σαράντη. Η σκηνοθεσία ανήκε στον Αιμίλιο Χειλάκη και στο Μανώλη Δούνια ενώ η μουσική στο Σταμάτη Κραουνάκη.

Την Τρίτη 24 Ιουλίου ακολούθησε μία από τις ευρηματικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη οι Βάτραχοι. Πρωταγωνιστούσαν οι Λάκης Λαζόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου, Δημήτρης Πιατάς και ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η σκηνοθεσία ανήκε στον Κώστα Φιλιππόγλου.

Χθες, Τρίτη 31 Ιουλίου, το ανοιχτό αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών κατακλύστηκε από κόσμο που παρακολούθησε άλλη μία κωμωδία του Αριστοφάνη, τους Αχαρνής. Μετά το φεστιβάλ της Επιδαύρου οι θεατές είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν από κοντά τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Κώστα Κόκλα, Ιωάννη Παπαζήση και Τάκη Παπαματθαίου.

Οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Θάλασσας συνεχίζονται και η επόμενη παράσταση είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους. Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Χάρη Ρώμα θα σας ταξιδέψει.

Σχετικά Άρθρα

Ενισχύσεις 3 εκατ. ευρώ σε Δήμους της χώρας για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους

admin

Φεστιβάλ δραστηριοτήτων Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Νέας Προποντίδας

admin

Ξεκινάνε οι εγγραφές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Μουδανιών «Ο ΦΑΡΟΣ»

admin

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συναινείτε στη χρησιμοποίηση τους. Αποδοχή Περισσότερα